Ochrana osobných údajov

Roman Jančovič, so sídlom Námestie hraničiarov 19, 851 03 Bratislava, IČO: 482 740 62, zapísaný v Živnostenskom registri Okresného súdu Bratislava, pod číslom živnostenského registra: 110-241934 spracováva v prípade vášho dopytu služieb v zmysle Zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu
  • telefón

Meno, priezvisko, emailovú adresu a telefón je potrebné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb, rokovania o tejto ponuke alebo za účelom odpovede na Vami položené otázky. Takéto spracovanie umožňuje Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Tieto osobné údaje budú Romanom Jančovičom spracovávané po dobu rokovaní o uzavretí zmluvy medzi vami a Signus, s.r.o., najdlhšie 1 rok od vašej dopytu, pokiaľ neudelíte súhlas na ďalšie spracovanie.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané Romanom Jančovičom teda správcom osobných údajov, osobné údaje však pre neho môžu spracovávať aj ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
    požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
    vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – tento výmaz však bude mať za následok ukončenie rokovaní o zmluve,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Máte otázky ? Alebo si chcete rýchlo rezervovať termín ?

Zavolajte mi priamo na mobil 0907 715 183 non-stop
(sviatky, víkendy, neskoré večery či rána :) )

Roman Jančovič

 info@tepovanieod15eur.sk
 Námestie hraničiarov 19, Bratislava

IČO : 482 740 62
DIČ : 112 119 8903

Nie som platcom DPH.

Kancelária / miesto pre vyzdvihnutie tepovača

 Romanova 13, Bratislava

© 2018 Tepovavanie od 15 EUR | Všetky práva vyhradené.