Cookies

Roman Jančovič, so sídlom Námestie hraničiarov 19, 851 03 Bratislava, IČO: 482 740 62, zapísaný v Živnostenskom registri Okresného súdu Bratislava, pod číslom živnostenského registra: 110-241934 používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenie reklamy, prispôsobenie zobrazenia webových stránok www.tepovanieod15eur.sk. Cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenie webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu spoločnosti. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu.

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google a Facebook.

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym zaškrtnutím možnosti “Súhlasím”, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: “Prevádzkovateľ webu, Roman Jančovič, so sídlom Námestie hraničiarov 19, 851 03 Bratislava, IČO: 482 740 62, ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe cookies potrebné pre fungovanie webových stránok a na analytické účely.”

Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

Zhromaždené cookies súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics, prevádzkovanú spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Zozbierané cookies súbory sú následne spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Roman Jančovič zhromažďuje na svojich webových stránkach nasledujúce súbory cookies:

Typ Názov Účel Expirácia
Cookies tretích stran Google Analytics Získavanie štatistických informácií Podľa nastavenia prehliadača, prípade do odstránenia.

Máte otázky ? Alebo si chcete rýchlo rezervovať termín ?

Zavolajte mi priamo na mobil 0907 715 183 non-stop
(sviatky, víkendy, neskoré večery či rána :) )

Roman Jančovič

 info@tepovanieod15eur.sk
 Námestie hraničiarov 19, Bratislava

IČO : 482 740 62
DIČ : 112 119 8903

Nie som platcom DPH.

Kancelária / miesto pre vyzdvihnutie tepovača

 Romanova 13, Bratislava

© 2018 Tepovavanie od 15 EUR | Všetky práva vyhradené.